BEN JIJ ER OOK BIJ?

Open Fles Dagen

Eindelijk! Eindelijk is het zover! De 1ste open fles dagen van VinoDuo komen eraan! Van 9 tot en met 11 oktober 2020 kan je gratis wijn komen proeven. We trekken 50 verschillende flessen wijn voor je open. Als sommeliers hebben we een aantal exquise wijntjes uitgekozen. We presenteren je wijnen uit de hele wereld. Onder meer Frankrijk, Chili, Oostenrijk en  Moldavië komen aan de beurt.

Enfin, het is teveel om op te noemen. Kom zeker zelf proeven en vooral genieten. Reserveer een tijdslot via de website. Bubbels krijgen voorrang.

Vaakgestelde vragen

Ja hoor! Aan de overkant van de straat is er een fietsenstalling en in de straat heb je parkeerplaats zat voor je wagen. Let wel op: gebruik je blauwe kaart als je parkeert!

Dat is alleen maar goed nieuws! Bubbels krijgen namelijk voorrang. Registreer je wel tijdig. Wij doen er alles aan zodat je met je bubbel fijn kan bubbelen.

Ja hoor! Als je 3 flessen Palena wijn koopt (Chileense wijn), dan krijg je een mooi bijhorend wijnglas cadeau!

Wat sneu dat je niet kan komen, maar we hebben goed nieuws! In het voorjaar van 2021 kan je terug opendeurdagen verwachten. Houd onze social media in de gaten! Voor de tastings, kan je altijd onze website raadplegen.

Zoals je al misschien gemerkt hebt, zitten we in het hartje van Brasschaat vlakbij Manus en Mater Dei. Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken. Met de bus, te voet, met de fiets of met de auto. Google zoekt het voor je uit!
Routebeschrijving

Dit moet je weten!

  • 9, 10 en 11 oktober

  • Mogelijkheden tussen 10:00 & 18:00

  • 16 personen per tijdslot

  • 1 tijdslot = 60 minuten pure fun

  • Bredabaan 396, 2930 Brasschaat

  • Veilig & verantwoord conform laatste maatregelen

Nu inschrijven

Je wordt doorverwezen naar onze agenda-software waar je kan reserveren.